Posts by DuckPuppy

    I'm experiencing some strange behavior.


    Whenever I change a Dimmer value on a running Sequence which is assigned to a Executor set to TempFader, the Dimmer instantly jumps to 100 as soon as I touch the Dimmer wheel.


    A similar same thing happens if I update or store

    / merge the new values to the Sequence I'm changing. After I clear the Programmer the Executor jumps to Full and I have to move the Fader to Full and all the way down to 0, which switches the Sequence off.


    This behavior is not only annoying but even show breaking! Am I just stupid and missing something or is that a bug?


    Running on PC 1.0.0.3 on Windows 10 w/ Command Wing

    I’m getting intermittent and random crashes without apparent reasons. Running v 1.0.0.3 + Command Wing.


    It has crashed to Desktop and restarted itself twice, which has caused me to loose any unsaved changes to my base showfile. Also twice the UI crashed, showing nothing but random characters and icons, some twitching like crazy,causing me to be unable to use anything on the touchscreen until i force closed the software and restarted it. The Command Wing worked fine while the UI was in this unusable state. I couldn’t get any pictures because this happened moments before showtime.

    The showfile is quite basic, there are about 50 fixtures patched, all of them simple Dimmer or RGB LEDs. Nothing fancy, not even Moving Lights or anything non-simple.


    Any ideas? Are there any logs or dumps I can give to anyone to find the issue? This desk is supposed to be in a live production environment, so it should at least be stable...

    Is there a way to emulate the storelook keyword via a Macro? I know that it's basically the same as entering IfOutput->Please->Please->Please but I don't know how to translate that to a Macro since there is no Please command (that I'm aware of...)


    Also, is the storelook command being implemented?


    Cheers!