Bug: Reordering Cues

  • Hey Guys,


    i think i found a Bug. Feel free to correct me if I'm wrong.


    When I reorder a Cue within an Sequence by typing the following command


    Move Sequence 27 Cue 1 at 10


    the 1st Cue moved to the 10th Postition in the Sequence but The Number of the Cue is still 1 (No automatical Renumbering)

    Now when i want to move this cue again (The Cue No is still 1) i can't move this cue.

    If I edit the No of the cue manually by editing the No field the Cue can be moved.


    Greets Tom

    Hardware:


    - GMA3 Command Wing


    - HP ProDesk 405 G4 Desktop-Mini 7PG72EA

    AMD Ryzen™ 5 2400GE (4x 3,80GHz)

    8 GB DDR4 2666 MHz

    AMD Radeon RX Vega 11

     

    - HannsG HT225 Touchmonitor


    :thumbsup:

  • Yeah I found the same thing.


    If I Move Cue 1 at 7 then it works it moves and keeps the same cue number according to the cue listing List Cue "Cue 1" it shows it's Number is still 1.


    If you move the cue by name it works Move Cue "Cue 1" at 1 then it moves.


    I have run into a few different issues when you move cues around.


    Edit:


    I had to double but this also happens.


    If you have 8 Cues in Sequence 1 then

    Move cue 1 at 9 (to the end of the list)

    then Store Seq 1


    the new cue number is 2 even though there is already a two.



    Edit 2:

    Different cue list; but if you have duplicate numbers things like Load and List seam to load or list the next cue so if nothing is running it loads the first one, but if I have already pass the first one it loads the second one. looking at the list by name shows both as you might expect.


  • To not mess it up you have to work with .5 numbering till the next update... :D

    Hardware:


    - GMA3 Command Wing


    - HP ProDesk 405 G4 Desktop-Mini 7PG72EA

    AMD Ryzen™ 5 2400GE (4x 3,80GHz)

    8 GB DDR4 2666 MHz

    AMD Radeon RX Vega 11

     

    - HannsG HT225 Touchmonitor


    :thumbsup: